به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ماکو
به بهانه آغاز سال تحصیلی:

مدرسه را با لقمۀ سالم و مقوی آغاز کنید
���� توصیه های بهداشتی در مورد تغذیه دانش آموزان:
���� مصرف تنقلات ناسالم و صنعتی، معده کودکان و نوجوانان را پر کرده و اشتهایشان را برای غذاهای مفید از بین میبرد و در نتیجه میتواند منجر به کمبود آهن و روی در بدن آنها شود.
���� کمبود این ریزمغذیها باعث کاهش تمرکز، بیحالی و خوابآلودگی دانش آموز در کلاس درس شده و در بلند مدت، موجب ایجاد اختلال در رشد و کوتاهی قد میشود.
���� برای مدرسه فرزندان تان، میان وعدههای سالم و خانگی مانند میوه، سبزیجات، گردو و خرما را تهیه کنید تا آنها از خرید خوراکیهای ناسالم بینیاز شوند.
���� برخی از خوراکیهای موجود در بوفه مدارس، مانند ساندویچهای سوسیس و کالباس یا کیکها و نوشیدنیهای صنعتی، از نظر بهداشتی و تغذیهای مناسب نیستند و نباید مصرف شوند.
���� کمآبی باعث کاهش شدید تمرکز میشود. دانشآموزان باید همواره یک بطری آب سالم همراه خود داشته باشند و از نوشیدن نوشابهها و آبمیوههای صنعتی پرهیز کنند.
���� دانشآموزان باید روزی حداقل یک ساعت فعالیت بدنی داشته باشند. ساعتهای مشخصی برای استفاده از وسایل دیجیتال تعیین کنید تا فرزندتان زمان کافی برای بازی و تحرک داشته باشد.
نظر دهید